Omatoimi treeniä on tullut kotipihalla otettua. Urholla toko alo liikkeitä ja Iitulle voittajan tottisjuttuja. Iitun kanssa hypittiin metristä nostaen 70cm-> ja hyvin onnistui hyppynouto.

Keskiviikkona sitten Luukin kentällä treenailemassa. Iitu pääsi ensin vuoroon ja aloitettiin homma seuraamisella ja ampumisella. Jonkin verran aukeaa/edistää seuraamisessa, mutta kuuleman mukaan paljon vähemmän kuin aikaisemmin ja vain hetkittäin. Toki itse aina puutuin asiaan, kuin vain huomasin. Seuraamisen aikana ei oikeastaan reagoinut paukkuihin, mutta täpinöissä oli. Jättävät voittajan malliin ja muuten ok, mutta seisomista jouduttiin ottamaan muutamaan otteeseen. Käsiavulla ok ja sitten onnistui jo ilmankin. Maahanmenosta otin luoksetulon, jonka teki laukaten. Vauhtinouto nopea ja kapulan pitotreeni hieno. Eteenmeno pallolle vauhdikas. Sitten paikkamakuuseen, namit rinnan alle ja itse piiloon. Ekan paukun jälkeen neiti palkkasi jo itsensä eli söi namit altaan. Uudestaan sama homma 2 paukulla namit rinnan alla ja yritti taas namit varastaa ennen lupaa. Tosin neiti oli hiljaa ja rennon oloinen. Ensi kerralla vaan namit filmipurkkiin, ettei palkkaa itse itseään. Mutta hienosti neiti otti paukut tänään.

Urholle ensin luoksepäästävyys, joka onnistui hyvin. Sitten seuraamista käskytettynä ja pääsääntöisesti hienoa, kontakti tippui muutamia kertoja. Jättävissä tahkottiin istumisen kanssa, kun herra tarjosi maahanmenoa. Käsiavun kautta saatiin nopea istuminenkin aikaan. Muut jättävät ok. Vauhtinouto hyvä, mutta kapulan piteleminen ei herraa oikeastaan kiinnostanut. Meinasi tiputtaa kapulaa, joten palkkasin sitten vain nopeasta pitämisestä. Herra ei myöskään meinannut haluta ottaa kapulaa suuhunsa ollenkaan, vaikka itse noudon teki hienosti. Outo jätkä välillä. Eteenmeno laukaten pallolle. Hauskaa Urhossa oli tänään se, että se innostui palloista todella paljon. Huomasin jo viikolla kotipihalla, että isot pallot oli pop. Nytkin meni saaliille pallon kanssa ja haki ja leikki niillä onnessaan. Kivaa jos saadaan jatkettua pallolla palkkaamista. Tosi tyytyväinen olin myös siihen, että Urho jaksoi keskittyä treenaamiseen. Nimittäin aamuisin klo 4 herra aloittaa serenadin jollekin naapurin nartulle. Ikkunoista tuijotellaan myös ulos haaveilevin katsein. Minkäs sitä nuoriherra voi luonnolle?