Torstaina Ullan tunnilla agiliitelemässä. Urho oli oikein vauhdikkaalla ja innokkaalla tuulella. Ihan eri koira kuin viimeksi. Aloitettiin treenit muurilla ja korkeus oli miniluokkaa. Urho hyppäsi hyvin ja keskittyneesti ja otettiin hommaan sitten liikettä mukaan, jolla ei ollut vaikutusta Urhon suoritukseen.
 
Toisena harjoituksena otettiin taas korkeuden arviointia. 3 x 35cm ristikot ja vikaa rimaa nostettiin 40 -> 55cm ja taas alas. Meni koko ajan suoraan ja hyppäsi hyvin. 55cm kuului hönkäisy alastulolla ja selkeästi alkoi väsyä, joka tietty vaikutti jonkin verran tekniikkaan. 55cm on Urholle jo paljon, koska korkeutta ei ole treenattukaan ollenkaan, mutta tästä se lähtee.


 
Rataharjoitusta, jossa Urho oli ihan liekeissä ja paineli menemään minkä kerkesi. Urho myös luki itse rataa ja jos olin myöhässä ohjauksessa, päätteli itse mihin pitäisi seuraavaksi mennä. Ensin esteet 1-7 eli kepit mukaan pitkästä aikaa. Ensin kepeillä oli verkot ja sitten vaihdettiin keskelle 1 ohjuri ja tästä sitten lähdetään jatkamaan ohjureiden lisäämistä. 3 esteelle kääntyminen tuotti vaikeuksia, mutta se oli ihan omaa osaamattomuutta. Toinen vaikea kohta oli 6 kepeille kääntyminen. Ensimmäisellä yrityksellä Urho kävi suorittamassa renkaan ja seuraavan hypyn, kun olin itse myöhässä ja väärin asettunut. Tarkkana sai olla itsensä kanssa mihin suuntaan oma rintama oli. Kepit meni hienosti, eikä ohjurin vaihtaminen vaikuttanut mitenkään Urhon suoritukseen. Otettiin vielä 8-13 esteitä, siinä ei ihmeitä.