Maanantaina Luukissa tottistelua. Tarkoitus oli mennä kentälle pitkästä aikaa, mutta paikka kuhisi suunnistajia iltarastien takia ja vaihdettiin sitten vähän rauhallisemmalla parkkikselle. Tai näin me luulimme, täälläkin viuhahteli suunnistajia pitkin poikin, mutta saimmepahan hyvää häiriötreeniä.

Urho aloitti hommat ja keskittyminen oli syystä tai toisesta vähän haastavaa. Parkkiksella oli myös pari miestä vaihtamassa autoihinsa renkaita ja näitäkin piti vähän ihmetellä sekä ihanaista sakemanni pentua. Naksteltiin kontaktin pidosta ja seuraamisesta eri variaatioin. Otettiin sitten bh kokeen jättävät uusien ohjeiden mukaan ja Urhohan oli ihan pihalla. Kovasti tarjosi seisomaan jäämistä ilman käskyäkin. Saatiin sitten muutaman toiston jälkeen istuminen ja maahanmeno bh:n mukaan onnistumaan. Luoksetulossa vaikeutta tuotti vauhdin ja loppuasennon yhteen saaminen. Nyt täytyy siis alkaa kasamaan liikkeitä ja tekemään kokonaisuuksia kisamaisesti. Eiköhän se siitä sitten (toivottavasti).

Iitun kanssa otettiin seuraamista myös eri variaatioin ja neiti oli ihan onnessaan. Hyvin hakeutuu oikealle paikalle ja poikittamista tapahtuu hyvin vähän, eikä neiti aukea kuin vähän. Tähänkin pitäisi saada liitettyä sitten ampuminen ja vielä niin, että asento pysyy yhtä hyvänä. Luoksetulo laukaten.

Urho ja Riku otettiin vielä paikkamakuuseen. Hienosti pojat pysyivät parkkeerattuina ruutuihinsa n. 8min, vaikka suunnistajia kimpoili parkkiksella ja pojat saivat osoittelua ja hymyä osakseen.

Keskiviikkona otin itsekseni kotona Urholle bh:n jättävät ja nyt ne meni hienosti. Ei mitään ongelmia enää eli poitsu vaati vaan vähän aikaa ajatustyölleen. Luoksetuloja otin myös pitkältä niin, että pallo oli leukani alla. Otin monta toistoa ja kyllähän se poika alkoi tulla suoraan eteen istumaan, vähän jäi kauaksi, mutta siihen puutun sitten toisella kerralla.