Ullan opeissa Urhon kanssa. Jatkettiin puomi harjoitusta ja parin kerran jälkeen pysähtyi itsenäisesti targetille. Targetti pitää vaan olla tarpeeksi lähellä puomia, kun tuntuu vauhdissa tönäsevän sitä aina kauemmas. Seuraavaksi aletaan sitten pikku hiljaa siirtämään siivekkeitä sivuilta kauemmas.

A:ta treenailtiin myös. Ensin hihnan kanssa ja sitten ilman, kun onnistui niin hyvin. Tässä Urho otti kontaktin heti paremmin ja jarrutti itse vauhtia.

Lopuksi rataa. 6 putki oli oikeasti lyhyempi kuin mitä kuvasta voi olettaa. Otettiin 7 asti ja yllättävän hyvin meni. Tosin 4 ja 5 esteellä olin koiran edessä. Otettiin sitten vielä erikseen 3-5 esteitä ja Urho raukka törmäsi pari kertaa putken sivuun ja painoon, kun ei ihan osunut putken aukkoon. Huvittava poitsu, mutta yritystä oli. 4 ja 5 esteet menivät paremmin, kunnes ihanainen Truly aussie ilmestyi halliin ja Urho meni sekaisin. Ensin karkasi Trulyn luokse ja sitten ei enää kyennyt keskittymään tekemiseen. Otettiin vaan niin kauan takaa kiertämistä 4 esteelle, että se onnistui. Kyllä saatiin rautalangasta vääntää asia, vaikka juuri suoritti esteen oikein useampaan kertaan. Urho oli onnensa kukkoloilla, kun pääsi kunnolla moikkaamaan Trulyn, vaikka saikin nenilleen kun oli turhan tunkeileva.