Anskin kanssa Luukissa. Käytiin ampumassa kentällä ja Tahvo oli häiriönä. Aloitettiin tällä kertaa liikkeillä ja ensimmäisen paukun aikana Iitun korva heilahti muuten ei ragoinut paukkuihin. Seuraamisessa taas edisti ja poikitti jonkun verran. Jotain tuohon pitäisi keksiä, mutta mitä? Tai sitten vaan hyväksyn asian. Hypyt ja noudot oli hienoja. Täytyy vaan muistaa heittää tarpeeksi kauas kapula, jotta Iitu saa otettua tarpeeksi vauhtia tullessaan takaisin päin esteillä.

Paikkamakuussa ammuttiin ensin 3 kertaa, kävin palkkaamassa patukalla ja sitten Iitu jatkoi paikkamakuuta ja Tahvo suoritti liikkeet. Tämän jälkeen vielä 3 paukkua paikkamakuussa ja sitten hetken odottelu ja vapautus. Tässä ei minkäälaista reagointia eli aika hienosti menee jo paukkujen sietäminen. Suunniteltiin sitten vielä tulevia treenejä ja tällä viikolla olisi tarkoitus ottaa vielä tottista vieraankoiran kanssa sekä kunnon metsäjälki.

Urhon kanssa otettiin parkkiksella pikatottista. Hyvin jaksoi keskittyä, vaikka ympärillä pyöri ihmisiä ja koiria. Paikkamakuussa pysyi hyvin ja jäikin aloilleen perusasennosta. Luoksetulossa tuli suoraan eteen, tosin nameilla vedättämällä. Vauhtia kuitenkin riitti, mikä on hvyä juttu.