Anskin kanssa golfkentän parkissa. Häiriötä oli kivasti, kun väkeä meni ja tuli treenien aikana. Pikkupojille otettiin tottisliikkeitä. Urho aloitti vihjesanan treenaamisella ja kyllähän sitä kontaktia jo tarjoiltiin kovasti. Jatkettiin perusasennoilla ja seuraamisella. Anski naksutteli suorista liikkeistä ja loppuun saatiin jo kiva pidempi seuraamispätkä.

Huilimisen jälkeen jättävät. Istuminen ok ja sain siinä hyvin käännyttyä jo Urhon eteen. Maahan meno 2 nopeaa, mutta sitten aloin itse jäykistelemään ja maahan menot hidastuivat. Seisomiset ok. Sitten eteentulemisia ihan parin askeleen päästä ok.

Lopuksi vielä luoksetulo pitkältä matkalta. Anski piti Urhosta kiinni ja minä juoksin karkuun ja huutelin. Pysähtyminen ja kutsu, vauhtiin päästyään huutelin poikaa lisää. Vauhdillahan se poika sieltä tulikin. Täyttöpatukka leikkiä ja siitä Urho kyllä tykkää. Loppuun vielä eteenmeno. Käytiin viemässä yhdessä purkki ja ruuat ja otettiin reilusti etäisyyttä. Vaikka Urho ei kiskonut purkille ollenkaan tiesi se tarkkaan mitä edessä oli ja vauhdilla paineli sinne.

Iitu pääsi sitten kertoilemaan Anskille kisakokemuksia ja leikkimään pallolla. Kokeiltiin Anskin magneettipalloa ja laitoin sen vatsan kohdalle kiinni. Annoin Iitun nappailla palloa siitä aina välillä ja sitten leikittiin. Sitten Anski piti Iitusta kiinni ja juoksin karkuun, kutsuin luokse ja nätisti Iitu tuli eteen istumaan vauhti tosin hiljeni jonkun verran loppua kohti. Toinen samanlainen pidemmällä matkalla, vauhti parempi, mutta jäi hiukan kauemmas. Viimeisellä heiluttelin liiviä ja käskin Iitun käydä palloon kiinni. Ideana olisi, että Iitu tulisi vähän röyhkeämmäksi luoksetuloissa ja tulisi vauhdilla ja lähelle ja nappaisi pallon. Jatketaan tämän kokeilua.

Käytiin sitten vielä porukalla kävelemässä ja kahlaamassa järvessä. Iitu ei enää välitä Rikusta mitään ja Riku jopa yritti ärsyttää Iitua räkyttämällä sen nenän edessä. Jos Iitua alkoi tarpeeksi ärsyttämään otti se Rikua nenästä kiinni hellästi samoin kuin tekee välillä Urhollekin. Parkkiksella kolmikko juoksi vielä onnessaan vapaana Urho edellä ja Riku ja Iitu perässä. Ihanaa katseltavaa.