Anu tuli pitkästä aikaan käymään koirat läpi. Urho sai aloittaa käsittelyn. Kovin oli Urho onnessaan vierailijasta ja jakoikin pusujaan Anulle. Urho oli muuten hyvässä kunnossa, mutta oikealla puolella oli leveässä selkälihaksessa, ristikkäisessä vatsalihaksessa ja lavassa jumit. Anu sai jumit auki ja olivat sen tapaiset, jotka syntyvät liukastumisen seurauksena. Urho rentoutui ja antoi hyvin käsitellä itsensä, vähän itkua aiheutti jumien availu.

Anu jumppautti myös Urhoa ja totesi sen takapään lihasten olevan nyt hyvässä kunnossa. Uusia jumppaohjeita saatiin etupäähän, josko nekin auttaisivat harottaviin etujalkoihin. Takajalat siis korokkeelle ja siitä namin avulla liikutellaan painopistettä sivulta sivulle ja eteen ja taakse. Toisessa harjoituksessa nostellaan takajalkoja vuorotellen.

Iitu oli myös oikein iloinen Anun vierailusta ja jakeli myöskin pusuja. Iitu oli hyvässä kunnossa, eikä ihmeempiä jumeja löytynyt. Lähinnä jotain pientä, joka johtuu rasituksesta. Lumikenkä lenkit ovat varmasti olleet Iitulle rankkoja, kun toinen on niin pieni. Hyvässä kunnossa ovat siis molemmat koirat.