Luukin kentällä tottistelemassa. Aluksi paikkamakuu (n. 5min) 2 muun koiran kanssa. Alussa Iitu nousi istumaan, mutta kaukokäskyllä meni takaisin makuulle. Mitähän tämä oikein oli? Jossain vaiheessa toiset koirat nousivat ja lähtivät liikkeelle kesken kaiken. Iitu kesti hyvin molempien liikkumiset ja pysyi loppun asti paikoillaan.

Sitten tehtiin seuraamista käännöksillä pallo kainalossa. Perusasentoon menot nopeutuneet pallopalkalla ja kehumisella. Seuraaminen ok, käännöksissä parantamista, mutta kun se takapää ei oikein Iitulla toimi halutulla tavalla. Liikkeestä istuminen ja maahan meno nopeita. Liikkeestä seisominen onnistuu kulkiessani  sivuttain. Luoksetulo nopea ja innokas kannustamalla koiraa ja palkkaamalla pallolla ohjaajan taakse. Eteenmeno nopea ja suora, pallo palkkana joka vietiin yhdessä.

Hyppy (n. 80cm) hyvä, samoin a-este. Tasamaa nouto hyvä ja reipas. Hyppynouto onnistui ensi yrittämällä. A-esteellä noutaessa kiersi esteen takaisin päin tullessaan. Uusi yritys ja nouto onnistui.

Loppuun vielä lyhyt paikkamakuu (n. 1min). Hyvin meni, vaikka Iitu oli 2 koiran välissä.

Kentällä olleista koirista ei välittänyt mitään, vaikka eräskin innostui karkailemaan kentällä ja juoksi aivan Iitun vierestä koirapuiston reunamille moikkailemaan vieraita koiria. Pois lähtiessämme piti räyhätä parille Afgaanille heitä ohitettaessa. Kokonaisuudessaan treeneistä jäi hyvä fiilis.