Luukissa Anskin kanssa. Talloin Urholle n.300 askeleen jäljen 7 kulmalla ja 1 piikillä. Namit kulmaa ennen ja sen jälkeen, muuten satunnaisesti ja paalulta metrin matka ilman nameja.

Urho lähti hienosti jäljestämään paalulta, ei mitään merkitystä sillä ettei nameja ollut heti. Jäljestys oli ehkä hiukan turhan vauhdikasta ja selvästi Urhosta näkyi parin työpäivän aikainen lepäily. Muutama kulma meni aluksi askeleella yli, mutta siitä sitten homma parani, vaikka vauhtia oli edelleen. Piikin otti hyvin, eikä minkäänlaista pyörimistä esiintynyt kulmissa. Kepin ilmaisi vinoon ja se korjattiin suoremmaksi.

 

Iitun jälki oli 400-500 askeleen mittainen. Piikkisuma alussa ja lopussa ja Anskin tekemä harha keskellä, joista pallot palkkana. Nameja siellä täällä, ei kuitenkaan paalulla.

Iitu jäljesti hyvin innokkaasti ja ensimmäiset piikit meni todella hienosti. Ekalla harhalla tarkisti molemmat suunnat, mutta valitsi sitene oikean jäljen. Pari normi kulmaa otti hyvin. Toisella harhalla samat tarkistukset, jotka kestivät vähän pitempään ja taas valitsi sitten oman jäljen. Seuraavat piikit meni hiukan levottomammin, mutta ei kuitenkaan aloittanut pyörimistä niiden päällä. Viimeisen piikin otti taas hienosti ja loppupalkkana ollut pallo löytyi helposti. Tajuttiin sitten, että ehkä näiden toisten piikkien levottomuuteen oli osasyynä vastatuuli, joka on Iitulle vaikea juttu. Hienosti kuitenkin homma hoitui.

Sitten käytiin taas porukalla kävelemässä ja vauhtia riitti kolmikolla.