Juhannusta vietettiin mökillä Tuuloksessa ja lauantaina käytiin aamusta tutustumassa Tuuloksen koulutuskenttään. Kenttä oli hiekkapohjainen ja todella reilun kokoinen.

Iitun kanssa aloitettiin ja otettiin alokasluokan liikkeet. Ihan kivasti meni, poikitti vähemmän kuin ampumisten aikaan otetussa seuraamisessa. Hyppynouto meni hienosti, mutta a:lla taas jostain syystä kiersi takaisin tullessa. Vein esteen taakse ja laitoin tulemaan a:n kapula suussa. Toisella yrittämällä meni a-estekin hienosti. Eteenmenossa ensin lähetys pallolle ja toisella kerralla maahan käsky ja pallo lensi palkaksi. Paikkamakuussa oli sen aikaa, kun Urhon kanssa tottisteltiin.

Urhon kanssa ihan perusjuttuja. Kivasti jaksaa tottistella, vaikka uhmaa onkin kovasti ilmassa. Uutena liikkeenä otettiin eteenmeno, jossa kentän laidella vietiin pieni ämpäri jonka päällä on nameja. Kova oli vauhti pojalla päästä syömään. Urhoa kovasti ihmetytti Iitu kentällä makoilemassa ja välillä Iitua pitikin tuijotella.

Urholla on omatahto ja uhma alkanut selvästi heräämään ja se ilmenee mm. siten, että ei haluaisi tulla sisään vaan lällättelee portaiden alla. Onneksi Urho on heikko ruuan suhteen ja sillä pojan saa sisälle. Muutenkin yrittää jossain jutuissa laittaa vähän vastaan ja pikkasen on taas syöty sohvaa ja tuoleja. Ruoka-annosta lisäsin, kun mietin johtuisiko jyrsiminen nälästä ja ainakin nyt sillä on ollut hyvä vaikutus eli tuhoja ei ole tehty pariin päivään. Karvaa lähtee paljon ja Urholla onkin ruskea irokeesi selän päällä ja kyljet on harmaat ja ihan onnettoman näköiset. Kiva mennä parin viikon päästä näyttelyyn, noh otamme sen harjoittelun kannalta.