Torstaina Tarjan kanssa Paratiisissa treenailemassa. Kävin tallomassa molemmille 3 janaa, kun olin aikaisemmin paikalla. Iitu pääsi sitten ensin nostelemaan jälkiä. Janoilla matkaa 30-40m ja tällä kertaa jokaisella riitti ensimmäinen lähetys. Nyt kun himmailin vauhtia, niin Iitu korjasi menonsa taas suorempaan. Yhdellä janalla taisi nostaa takajäljen, mutta korjasi kun ei päässyt etenemään, kepit ilmaisi varmasti.

Tallottiin 3 suikaletta ja Urho pääsi etsimään ensimmäisenä esineitä. Ensimmäisellä suikaleella esine oli takana ja sinne poitsu paineli täysiä ja toi esineen. Toisella suikaleella esine oli keskellä ja Urho teki ihme kieppauksen heti alusta ja lähti käymään ensimmäisessä suikaleessa. Tuli sitten takaisin ja toisella lähetyksellä eteni suoraan ja bongasi keskiesineen. Kolmannella suikaleella esine oli taas takana ja jotta sinne pääsi piti ylittää kaatuneen puunrunko. Poistu paineli taas vauhdilla ja hyppäsi keposasti rungon yli ja toi esineen.

Iitu toimi joka suikaleella nätisti ja nenä oli alusta asti auki. Palkkasin patukalla esineistä ja vasta viimeisen jälkeen annoin myös ruokaa palkaksi. Keskiesineestä Iitu sai hajun ohittaessaan sitä ja pysähtyi nätisti tarkentamaan missä se esine oikein on. Viime kerran motivaatiotreeni tuotti siis tulosta, että turhat juoksut pois ja esineet tuodaan heti.

Käytiin vielä vähän kävelemässä ja uimassa tai Iitu ui ja Urho vaani rannalla, että Iitu tuo pallon leikittäväksi.