Anskin kanssa jäljellä Luukin pikku pellolla. Talloin itse Urholle jäljen jossa yksi serpentiini kohta ja 6 keppiä. Pituus 300 askelta ja nameja alussa joka askeleella ja sen jälkeen joka 3., 5. tai 10. askeleella eli nameja vähennettiin nyt huomattavasti. Pitemmillä namittomilla kohdilla pientä vauhdin kiihtymistä, mutta muuten Urho jäljesti kivasti. Murkut häiritsi alussa ja kerran piti istuskella mietiskelemään. Yhden kepin ohitti muut ilmaisi, tosin otin takasin päin, että ilmaisee sen ylimenneenkin. Alussa tarvitsi apua maahanmenoissa (sanallisen), sen jälkeen homma toimi hyvin.

Anski talloi Iitulle piikki jäljen, jossa nameja hyvin harvakseltaan ja 1 pallo, 6 keppiä (pieniä) ja 9 piikkiä. Iitu jäljesti hyvin nenä maassa, piikit paranivat loppua kohti ja kepit/pallo nousivat tarkasti. Ei mitään tietoa siitä metsässä haahuilleesta neitokaisesta. Jokin harha meni selvästi jäljen poikki parissa kohtaa ja niissä Iitu haisteli ympäristöä levottomasti, mutta jatkoi jäljestystä.

Lopuksi käytiin vielä porukalla lenkillä koirat hihnoissa. Pientä haastetta, mutta hyvin sekin onnistui.

Illalla Tarjan kanssa tokoilemassa. Ennen Tarjan tuloa otin Urhon kanssa perusasentoa ja seuraamista. Jättävät ok, paitsi istumisessa lähti kääntymään taas jostain syytä apua antaessani, palkkasin patukalla. Sitten leikittiinkin patukalla oikein kunnolla ja saatiin vetoakin Urhon puolesta aikaan.

Iitun kanssa aloitettiin ruudulla ja otettiin sitä lähempää ja lopuksi kaukaa. Hyvin meni ja tuntuu, että Iitu hakeutuu jo ruudun keskiosaan, jos vaan malttaa keskittyä. Merkkikin menee ok läheltä ja kaukaa. Kaukoissa taas liikeratojen hinkkausta. Tunnarissa toi ensin pelkästään oman ja sitten laitettiin oman molemmin puolin muutama Tarjan kapula. Iitu toi kapuloita järjestelmällisesti reunasta päin. Otettiin sitten muistutukseksi oman haku ja sitten piilotettiin kaikki kapulat heinikkoon ja nyt Iitu haki haistelemalla. Aikaisemmilla kerroilla ei haistellut ollenkaan kapuloita toi vain. Ohjatussa haettiin oikeaa liikerataa lelulle. Metallinouto hyvä, meni laukaten ja toi ensin laukaten sitten ravataen, mutta ote hyvä.

Urho ja Truly pääsivät sitten kimppalenkille ja juokseminen tuntui olevan päivän sana.