Luukissa Anskin ja Pirjon kanssa treenaamassa. Urholle talloin 3 namiruutua. Kaksi niistä oli 1m x 0,5m ja viimeinen askelparin levyinen ja reilun metrin pituinen. Hienosti Urho pysyi taas alueella ja tarkasti söi namit ruuduista. Viimeisessä kapeassakin pysyi hyvin jaeteni kuin jäljellä. Ensi kerralla sitten ruutujen lisäksi otetaan pientä jäljen pätkää.

Tässä välissä käytiin ampumassa Iitulle. Tahvo tuli kentälle mukaan häiriöksi, eikä Iitu siitä enää välittänyt mitään. Pari ensimmäistä paukkua seuraamisen yhteydessä, ampuja meidän takana. Ei reagointia, kääntyi vaan patukalle. Sitten pari paukkua maassa maaten palkkakippo meidän välissä ja minä selin Iituun vähän matkan päässä. Ekan paukun jälkeen neiti alkoi komentamaan haukkumalla, että herkuttelemaan pitäisi jo päästä, pysyi kuitenkin paikoillaan ja viimein oli hiljaa, joten paukku ja vapautus palkalle. Ei siis reagoinut paukkuihin, mutta komentaa saamaan palkkanasa. Kaksi viimeistä paukkua paikkamakuussa niin, että olin selin Iituun vähän matkan päässä ja palkkasin patukalla paukun jälkeen. Viimeisellä paukulla vielä venytettiin patukan saamista. Treenin aikana ei siis reagoinut paukkuihin ollenkaan. Hieno homma!

Sitten otettiin vielä esineruutua ja Urho tuli mukaan tallomaan aluetta. Tallottiin täyspitkä suikale ja Urhon kanssa tehtiin mielikuvaharjoituksena treeni. Ensimmäinen esine vietiin puoleen väliin suikaletta ja heti lähetys esineelle. Vauhdikkaasti meni ja toi esineen. Toinen esine vietiin vielä vähän pidemmälle ja taas innokkaasti haki esineen. Viimeisellä kerralla vietiin esinen ihan takarajalle. Urho toimi edelleen vauhdikkaasti ja innokkaasti. Mielikuvatreeni toimii siis Urholla tässä todella hyvin.

Iitulle oli esineruutuun viety 4 esinettä. Molempiin takakulmiin sekä keskelle vasempaan reunaan ja kannon taakse eteen. 3 takaesinettä löytyi ja siihen lopetettiin kun toimi hyvin. Töitä Iitu kyllä jaksaa tehdä esineruudussa ja kovasti tykkääkin tästä treenistä.