Aloitettiin Urhon kanssa näyttelykurssi. Jos ei siitä muuten hyödytä, niin ainakin sosiaalistutaan. Jos siis Urhosta ei syystä tai toisesta ole "näyttelykoiraksi". Korvat ainakin vaihtelevat asentoaan kovasti, tänäänkin työpäivän aikana oli toinen korva noussut pystyyn. Kurssi ainakin vaikuttaa kivalta ja saadaan hyvää harjoitusta, kun vieraita koiria on lähettyvillä paljon.

Ensimmäisellä kerralla harjoiteltiin seisomista ja hampaiden näyttämistä sekä käsittelyä yleensä. Seisominen onnistuu jo aika hyvin Urholta, mutta vaatii usein palkkaa. Hampaiden näyttäminen ei ollut niin kauhean kivaa, mutta useamman toiston jälkeen onnistui sekin. Ohjaajan kopeloidessa Urhoa, ei Urho välittänyt tästä mitään, namit vei voiton. Uskomatonta on se, että tuo pikkuhärveli osaa rauhoittua tuollaisessa tilanteessa ja vaan katselee jos joku muu piippailee tai haukkuu. Urho on kiinnostunut toisista koirista, mutta malttaa mielensä jos ei pääse toisia moikkaamaan. Ja niin nätisti tutustutaan uusiin koiriin. Eräskin pieni kääpiömäykky, joka jännitti aika paljon uskalsi tulla Urhoa nuuskimaan ja Urho vaan makasi paikallaan ja nuuski nätisti mäykkyä.

Ahkera poika Urho on ollut. Yhtenä päivänä oli Urho repinyt pari listaa lattiasta nauloineen päivineen. No ne listat oli muutenkin tarkoitus vaihtaa, mutta vasta kun tuhoaminen loppuu. Öisin pikkuherra myös saattaa piippailla hetken tai leikkiä omiaan. Sisäsiisteydestä ei ole välillä tietoakaan. Välillä ei ole tehnyt mitään tarpeita sisälle yön tai työpäivän aikana ja välillä taas on vahinkoja sattunut. Taidan kerätä paperit pois ja alkaa vaan kieltämään sisälle pissailun ja kuskaan heti pihalle jos on merkkejä hädästä. Sen vaan huomaa, ettei tarpeiden teko ole niin kauhean kivaa ulos kun on kylmä ja lunta paljon, mutta jo se olisi aika oppia sisäsiistiksi.

Iitun kanssa on saatu onnistuneita ohituksia jopa täällä kotimaisemissa eli huomattavasti parempaan suuntaan ollaan menty. Sossutreenitkin pitäisi alkaa joulutauon jälkeen, joten päästään taas treenaamaan ohituksia kunnolla. Täällä meillä päin kun ei välillä näy yhtään koiria, vaikka niitä on naapurustoon lisääntynyt kovasti.