Sunnuntaiaamu alkoi taas kimppalenkillä ja sitten jälkitreenillä. Tehtiin tänään helpommat jäljet kaikille, jotta saataisiin onnistuneet suoritukset. Alustakin oli ehkä vähän helpompi, kun löydettiin kohta jossa oli vähän uutta ruohoa tuloillaan. Urhon jälki oli 260 askelta pitkä, 2 kulmaa, 4 esinettä ja nameja siellä täällä. Jälki vanheni puolisen tuntia.
 
Urho ajoi jäljen keskittyneesti ja otti kulmat hyvin, tosin usko ei ihan riittänyt ja piti vähän pyörähtää varmistamassa oikea suunta. Ekan kulman jälkeen tuli hetkellinen sekoaminen ja oletan, että siitä kohti oli joku eläin kulkenut. Esineet Urho ilmaisi varmasti ja lähetyksetkin onnistuivat hienosti.
 
Iitulle talloin 360 askeleen jäljen, kulmalla ja 2 piikillä, esineellä ja loppupalkkana pallo. Nami kasoja oli muutamia jäljellä. Jälki vanheni myös sen puolisen tuntia.
 
Iitu ajoi myös jäljen rauhassa ja tarkasti. Kulmat se otti nyt hyvin ja namit kelpasivat. Esineet ilmaistiin varmasti ja lähdötkin oli hallitut. Häntä heilui tasaisesti jälkeä ajettaessa ja nenä nousi vain pari kertaa, jolloin pysähdyin ja sitten nenä painui takaisin alas.
 
Jälkien jälkeen otettiin vielä pienet tottikset ja näyttelytreenit. Urho aloitti ilmoittautumisella Icen ja Rikun kanssa. Ja sehän meni ihan mukavasti, sitten Urho pääsi suorittamaan liikkeet. Otettiin seuraamista ja kontakti tippui välillä, josta piti huomauttaa. Sitten Urho irti ja lähdin liikkeelle juosten, jottei alkaisi ennakoimaan jääviä. Nopeuden vaihtelut meni hienosti ja sitten jäävät bh tyyliin. Ne onnistuivatkin hienosti, luoksetulon otin erikseen pallo liivissä, mutta otin vielä edestä Urhon perusasentoon. Hienosti onnistui koko liikesarja.
 
Urho pääsi sitten vuorostaan paikkamakuuseen ensin Icen viereen. Rikun suorittaessa liikkeitä Urho piippaili välillä. Rikun tullessa takaisin paikkamakuuseen ja Icen suorittaessa liikkeitä oli Urho ihan hiljaa. Paikkamakuu kesti yli 10min ja palkkasin kerran Urhoa sen aikana. Juuri vähän ennen paikkamakuun loppumista Urho ryömi pienen matkan jostain syystä. Palautin paikoilleen ja odotin hetken, että oli nätisti. Ylös nousi ekalla käskyllä suoraan.
 
Iitu sai harjoitella Trulyn kanssa kehäkäyttäytymistä. Neitihän seisoi hienosti ja antoi räpelöidä itseään. Juokseminenkin onnistui hyvin niin ympyrässä kuin kolmiossa, eikä Truly haitannut Iitua ollenkaan.