Hyvinkään vinttikoiraradalla tokoilemassa. Iitu pääsi ensimmäisenä hommiin. Aloitettiin ruudulla ja vihje sanalla Iitu etsi katsellaan ruudun. Käskystä lähti ruutuun, mutta kääntyi odottelemaan palkaa, kun ei sitä saanut jatkoi matkaansa ruutuun, jonne pysäytin ja palkkasin. Ruudusta pitäisi saada tosi kiva juttu, niin että kun vihjesanaa sanotaan olisi ruutuun pakko päästä. Ruutuun menosta voi palkata eri tavoin, mutta Iitun kohdalla palkan saaminen ruudusta, joka niin että se on sielä valmiina tai että joku heittää vierestä palkkaisi Iitua paremmin suuntaamaan ruutuun. Jos palkka tulee minulta kääntyy Iitu varmasti helpommin odottelemaan palkkaa, kuin jos se on ruudussa tai tulee lähempää joltain toiselta.

Tunnarissa sitten Iitu haisteli kapuloita, mutta toi vieraan. Joo, mitähän tämä taas oli. Toisella lähetyksellä toi sitten oman. Ihme mimmi, namijarrutusta voisi Iitullakin koittaa, että rauhoittuisi kunnolla kapuloilla.

Kaukoja sitten taas. Nyt liikkeet niin, että apukädessä, jolla ohjasin Iitua ei namia. Ja palkka toisesta kädestä niin, että mennään koiran eteen, ettei koiran tarvitse tulla eteen päin. Kaukoissa voisi pyrkiä siihen, että koiralla olisi fiilis mennä taaksepäin eli palkkaus tapahtuu taakse. Loppuun Iitu otti vielä ruutuun menon, jonne olin vienyt patukan aikaisemmin.