Anskin ja Marjan kans Petikossa tokoilemassa. Iitulle otettiin vieraan ihmisen kanssa luoksepäästävyyttä. Ensimmäisellä kerralla nousi seisomaan ja häntä heiluen otti kopeloinnit vastaan. Toistettiin sitten treeniä useamman kerran ja palkkaisin aina Marjan käännyttä pois päin meistä. Iitun häntä heilui kovasti ja neiti oli halunnut mielistellä kopeloitsijaa. Saatiin sentään onnistunutkin suoritus.

Sitten meitä käskytettiin seuramisessa ja jättävissä. Oma vauhti hiljeni hirveästi, kun piti keskittyä kuuntelemaan käskyjä ja silloinhan Iitun seuraaminen oli laahustamista. Muutenkin Iitulla oli kyllä ongelmia heräämisen suhteen. Seuraaminen parani, kun itse kuljin vauhdikkaammin. Jättävät meni hienosti, jopa seisominenkin. Kerrasta oikein. Luoksetulossa kutsuin Iituluo ja tulihan se luokse tosin laiskasti laukaten/ravaten. Nyt pitää keskittyä käskyihin sen verran, että ne ovat iloisia ja reippaita, silloin Iitu toimii paremmin (kauhea yllätys).

Lopuksi otettiin paikkamakuu Iitu, Ilo ja Tahvo. Kaikki pysyivät hyvin rauhallisesti 4 minuuttia paikoillaan. Iitukin nousi jopa ensimmäisellä käskyllä istumaan. Illalla otettiin kotona vielä alon hyppy ja se meni hienosti. Aika heikosti ollaan valmistauduttu ensimmäiseen toko kisaamme, joka on sunnuntaina. Mutta siihenkin on syynsä (odotin peruutuspaikkaa jälkikokeeseen, johon emme sitten mahtuneet 2. varasijalta). Saapi nähdä mitä tulee. Lämmintä on luvattu ja Iituhan on keksinyt kaikkea pientä kivaa tässä kokeita ennen. Liikkeet se kyllä osaa jos vaan haluaa.