Käytiin Anskin ja Rikun kanssa tunnin lenkki ennen treenejä. Pientä toisten kyttäilyä edelleen pojilla, mutta hyvin saatiin lenkki tehtyä. On niistä tullut niin isoja miehiä. Talloin itse Urholle 200 askeleen suoran jäljen pikku pellolle. Myötätuuleen ja nameja alussa joka askeleella, sen jälkeen satunnaisesti joka 3, 5 tai 7 askeleella. Lopussa reilu kymmenen askeeleen namiton pätkä, jälki vanheni puolisen tuntia.

Tuuli pyöri jälkeä ajettaessa välillä voimakkaastikin, se ei kuitenkaan Urhoon vaikuttanut ihmeemmin. Urho jäljesti kivasti, eikä namittomia kohtia edes huomannut, koska ei kirinyt vauhtia. Tarkasti söi ja nenä pysyi alhaalla. Viimeisen askeleen ylitettyään heitin namit vikalle askeleella ja Urho sai etsiä sen uudestaan. Tämä on siis alkutyöskentelyä kulmia ajatellen. Tätä jatketaan niin kauan, että Urho itsenäisesti pysähtyy viimeiselle askeleelle.

Iitulle talloin metsään 300- 400m jäljen. Janan jälkeen 4m päässä purkki ja toinen heti 4m jälkeen. Kolmas purkki oli Anskin ja Rikun talloman harhan jälkeen, eikä jäljellä ollut yhtään nameja.

Tuuli oli välillä voimakas ja janalla se oli puhalsi vastaan. Jana oli n. 20m, oikealle ja Iitu merkkasi jäljen hyvin ja alkoi jäljestää nenä maassa. Myös purkit se bongasi hyvin, kun malttoi jäljestää rauhassa. Itse jäljestys oli mukavan oloista, paitsi ihan lopussa ennen piikkiä väähn levotonta, mutta siellä oli nähty pari miestä kävelemässä. Kulmat ok ja piikki oli hieno, paitsi se piti vielä käydä varmistamassa. Anskin ja Rikun tallaama harha ei tuottanut mitään ongelmia, vaikka se oli tallottu todella tiuhaan. Purkit ja pallot nousi hyvin ja pitää jatkossakin piilotella niitä sammaleeseen kunnolla.