Tällä viikolla ei kauheasti olla treenailtu. Lumikenkäilty kyllä ja pihalla vähän tottisteltu. Urho on herännyt narttujen ihanuuteen ja olikin yksi aamu karannut pihasta sillä aikaa kun puin ulkovaatteita päälle. No herra löytyi jonkin matkan päästä ja oletettavasti oli siellä juoksunartun hajujen takia. Pojat ne yhteistuumin kutsuvat ulvoen narttuja luokseen piha-aitauksessa ja Elias on tietty pitänyt diettiä. Parhaimmat päivät ovat tainneet nyt mennä ohi, kun molemmat pojat on rauhoittuneet.

Sunnuntai aamuna tavattiin Anski Luukissa ja aloitettiin ampumalla Iitulle. Otin seuraamista ja käännöksiä. Siksak pitää Iitun hereillä, mutta pitemmillä suorilla unohtui välillä jonnekin? Ekalla paukulla vilkaisi Anskia, mutta oli hiljaa. Toisella haukahti, mutta se oli lähinnä mielestäni "into" haukkua ei inho haukkua. Ei vaan meinaa neiti pysyä paketissa. Sen jälkeen 3 paukulla oli hiljaa. Paikkamakuuseen jäi hienosti ja malttoi pysyä aloillaan, vaikka Anski kävi pomppimassa ja härnäämässä neitokaista. Iituhan rakastaa Anskia yli kaiken.

Iitu sai taas treffata Rikun ja heidän haukku konserttinsa herätti kyllä kaikki lähimailla olleet. Riku se jaksaa liehitellä Iitua ja Iitu nauttii pomottamisesta. Urho pääsi vuorostaan leikkimään Rikun kanssa ja pojat painivatkin aika kivasti pikku lenkkimme aikana. Narulelusta jaksettiin taistella ja juoksennella pitkin poikin. On noiden koirien leikkejä vaan niin ihana katsella.