Urhon kanssa ajettiin aamusta Luukkiin moikkaamaan Stella siskoa. Ensin käytiin kävelemässä jäällä, jossa sisarukset kirmailivat ja painivat innoissaan. Kun ei enää pidemmälle uskallettu lähteä käännyttiin takaisin ja mentiin koirapuistolle. Luukissa oli paljon väkeä: hiihtäjiä, pulkkailijoita, sauvakävelijöitä,koiria ja heppa.

Koirapuistolle päästyämme oli siellä iso rotikkauros. Aidan takaa tutustuttiin rotikkaan, joka Urhon mielestä oli epäilyttävä. Stella meni moikkaamaan rotikkaa reippaasti häntä heiluen, mutta Urho mietiskeli että noinkohan kannattaa. Kävi se Urhokin sitten haistelemassa rotikkaa. Kierrettiin puisto ja sillä aikaa sinne tuli borderterrieri. Mentiin sitten moikkamaan kaveria puiston puolelle. Pian puistoon tuli myös parsoni ja kaksi valkkaria. Kaikki koirat olivat alle vuoden. Hyvin meni puistossa ja leikkien jälkeen lähdettiin sitten autoille päin. Vielä mentiin kurkkaamaan hevosta, joka teki rekiajeluita. Aluksi molemmat koirat puhisivat vuoronperään, kun hevonen tuli lähemmäksi. Mutta kun hevonen lähti vetämään rekeä ei se enää Urhoa epäilyttänyt ollenkaan. Kiinnostuneena seuraili hevosen menoa.

Iitun kanssa käytiin sitten etsimässä esineitä. Talloin ruudun ja sinne jäi 3 esinettä. Iitu seurasi ruudun tallomista paikkamakuussa. Hanskan piilotin niin, ettei siitä paljoa näkynyt, muut esineet jäivät kokonaan näkyviin. Iitun lähdettyä hommiin oli meno ihan erilaista kuin eilen. Vauhtia oli enemmän ja selvästi Iitu nyt tiesi mitä oltiin tekemässä. Ensimmäisenä löytyi hanska ja siitä palkka. Seuraavia esineitä hakikin hetken (tutti ja kuminen kännykän suoja). Tällä kertaa työskenteli koko ajan reippaasti ja niinhän ne esineet löytyivät ja super palkat sai löydöistään. Katsotaan kuinka käy ensi kerralla.