Maanantaina lähdimme Urhon kanssa koittamaan onneamme bh-kokeeseen Tuusulaan. Tuomarina kokeessa toimi Maikku Mönkkönen. Ennen kokeen alkua kävimme pari kertaa ottamassa pikku pätkää tottista kentällä ja sen jälkeen sai Urho odotella vuoroaan autossa. Ensimmäisenä oli luoksepäästävyys ja sirun tarkastus. Sirun luku inhotti vähän Urhoa, kun laite ei meinannut löytää sirua ja sitä jouduttiin jonkun aikaa etsiskelemään. Pysyi kuitenkin paikoillaan ja luoksepäästävyydessä ei mitään ihmeellistä ollutkaan.

Kisasimme neljänsinä ja parinamme oli sakemanni narttu, jolta oli juoksut loppuneet viikko sitten. Ilmoittautuminen meni hienosti ja Urho aloitti paikkamakuulla. Hienosti meni ensimmäisellä käskyllä maahan ja hyvin oli makoillut, pari kertaa oli maata nuuskinut ympäriltään. Itseäni hiukan jännitti, kun kanttiini herkullisine pullineen oli paikkamakuun vieressä, mutta Urhoa se ei häirinnyt.

Taluttimessa seuraaminen alkoi hienosti, mutta sitten kontakti tippui ja Urho bongasi tupakkiaskin jonka luokse meinasi mennä. Muisti sitten mitä ollaan tekemässä ja jatkoi hommia. Vapaana seuraaminen oli suht samanlaista, välillä kontakti tippui, mutta pääasiassa hyvää seuraamista. Täyskäännökset oli hienot ja nopeuden vaihtelut ok.Liikkeestä istuminen onnistui hyvin, samoin liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo, jonka Urho suoritti vauhdikkaasti.

Taluttimessa ja vapaana seuraamisesta saimme arvosanoiksi erittäin hyvät. Liikkeestä istuminen, maahanmeno ja luoksetulo sekä paikkamakuu olivat erinomaisen arvoisia. Maikku sanoi meidän olevan "valmispari". Kaupunkiosuus meni normaalisti eli Urho ei reagoinut mihinkään. Ihmisryhmässä istui rauhassa ja kuunteli ihmisten kysymyksiä. Poitsua ei häirinnyt vieraat koirat, fillarit, autot tai juoksijat. Eli läpi päästiin ja ensimmäinen "titteli" hankittu BH Urho. Itse olen todella tyytyväinen siihen, että Urho keskittyi hommiin koko ajan ja teki töitä iloisesti yhdessä. Urho <3