Muuta ei ollakaan hetkeen treenailtu kuin pientä kotitottista silloin tällöin ja Urhon kanssa agia. Agissa on aiheena ollut puomi ja keinu, joissa ollaan molemmissa edetty mukavasti. Puomilla on pidetty siivekkeitä alastulon mkolemmin puolin, että Urho huomioisi takaanpään pysymisen puomilla paremmin. Ulla on vielä joutunut vähän jarruttelemaan alastulolla, kun vauhtia pojalla riittää. Mutta paremmin on 2on 2off koko ajan onnistunut.

Keinukin menee kivasti. Ensimmäisellä kerralla hallilla uudella keinulla treenattaessa hyppäsi Urho kerran keinulta alas, mutta lauantaimakkarat otettaessa treeniin mukaan pysytiin keinulla hyvin. Viime kerralla Ulla jarrutteli vielä vähän keinun alastuloa ja hyvin Urho keinulla pysyi.

Radan pätkää ollaan myös otettu, tosin hypyt ilman rimoja. Urho hakeutui ekalta hypyltä putkelle todella hienosi, ihan yllätyin. Itse otin vain askeleen putkeen päin ja ohjasin kädellä. Sitten pitikin jo antaa haltuunotto käskyä "tässä" koiran ollessa putkessä, että kerkesi rekisteröidä käskyn. Tässä meni muutamaan otteeseen pitkäksi.Toisen putken jälkeen poitsu kerkesi käydä ottamassa pussinkin kerran, kun olin siinäkin käskyttämisessä myöhässä. Urho on siitä erilainen Iituun verrattuna, kun Iitu tiesi miten rata menee se teki sen sitten itsekseen, vaikka mun käskyt oli auttamattomasti myöhässä (ilmankos se Iitu komentaa mua koko ajan agissa). Mutta Urho laittaa omistajan töihin ja tekee sitten omiaan, jos ei käskyt tule ajoissa. Enemmänhän sitä näin oppii omistajakin.