Urholle talloin Luukin pikkupellolle 300 askeleen jäljen, jossa alussa ja lopussa nameja joka askeleella välissä suorilla pätkillä tyhjiäkin kohtia. Jäljen keskellä serpentiiniä eli mutkat molempiin suuntiin ja niillä joka askeleella nameja. Myötätuuli.

Urho lähti paalulle nätisti ja jäljesti tarkasti. Namittomissa kohdissa vauhti vähän lisääntyi ja mutkissa joutui tekemään enemmän töitä. Loppukepillä, jonka alla purkki meni itsenäisesti maahan. Seuraavat treenit olisivat joko namit vieläkin harvemmin jäljelle, enemmän serpentiiniä tai keppitreeni.

Iitulle Anski oli tallonut janat. Matkaa n.30m. Intoa oli reilusti, mutta eka lähetys meni pyörimiseksi. Uusi lähetys, suora eteneminen ja jälki nousi kivasti, samoin kepin ilmaisu hyvä. Toisella janalla onnistuin stoppaamaan liinan niin, että Iitu otti nokkiinsa ja kääntyi sivulle. Uusi lähetys ja vaikka nyt liina kiertyi puun ympäri ja jarrutti jatkoi Iitu matkaansa suoraa. Hyvin nousi taas jälki ja ilmaisi kepin.

Tässä välissä käytiin porukalla lenkki ja Iitu näytti pojille miten se uiminen onnistuu. Vähän oli koirat väsyneitä lenkin jälkeen.

Iitulle käytiin vielä ampumassa kentällä. Otettiin ensin Icen kanssa ilmottautuminen, joka meni hienosti. Sitten seuraamista ja palkkausta patukalla. Sitten paukut seuraamisen yhteydessä ei reagointia. Luoksetulo Anskin pitäen kiinni Iitusta. Juoksin kentän toiseen päähän, otin asennon ja kutsuin. Neiti tuli vauhdilla ja kun vauhti oli kovimmillaan otin patukan esiin ja ohjasin eteen istumaan. Tuli tosi kovaa loppuun asti. Sitten eteenmeno pallolle, joka myös vauhdikas. Paikkamakuussa ryömi perään vähän ja kävin sitten laittamassa uudestaan paikoilleen. Nyt pysyi hyvin ja totteli ensimmäisillä käskyillä. Ekalla paukulla taisi piipata hiukan, 2 muulla paukulla ei kai sanonut enää mitään. Oli vähän vaikea erotella mikä oli Iitun ääni ja mikä lintujen piippailua. Loppuun vielä patukka leikkiä.