Tarjan ja Anskin kanssa Luukissa. Anski oli tallonut Iitulle n. 300 askeleen jäljen pellolle, jossa nameja siellä täällä ja 2 keppiä + pallo. Jälki vanheni puolisentuntia.

Iitu jäljesti hyvin, nenä alhaalla ja rauhallisesti. Oikealle kääntyvät piikit otti todella tarkasti ja hienosti, mutta vasemmalle kääntyvissä piikeissä joutui vähän hakemaan jälkeä. Oli jotenkin orientoitunut kääntymään niissäkin oikealle. Toinen vasemmalle kääntyvä piikki oli jo parempi. Kepit ja pallo ilmaistiin hyvin.

Urholle talloin itse n. 300 askeleen jäljen, jossa nameja alussa ja lopussa joka askeleella, samoin serpentiinissä. Keskellä oli namittomia kohtia 3, 5 ja 9 askeleen pätkinä. Urhon jäljestäminen oli alusta alkaen levotonta. Nenä ei pysynyt maassa ja namit ei kelvannut kuin sieltä täältä. Muurahaisetkin häiritsivät ja pari kertaa piti poistua jäljeltä makoilemaan ja miettimään hetkeksi, että mitä tehdään. Urho palasi kuitenkin jäljellä ja saatiin homma hoidettua loppuun. Jokin häiritsi Urhon suoritusta tänään.

Otettiin sitten keppi-ilmaisuja erikseen. Aluksi herra halusi vaan tottistella ja tarjosikin seuraamista ja kontaktia. Kun keppejä sitten vähän näytettiin Urholle otti se ne suuhun ja toi. Koitettiin hommaa sitten niin, että toiset pitivät kepeistä kiinni ja Urhon haistettua keppiä annoin maa käskyn. Näin saatiin homma pelittämään, mutta jonkin aikaa tarvitaan varmaan toisten apua tässä treenissä.

Tallottiin vielä esinesuikale, jossa esineet takana, keskellä ja edessä. Iitu pääsi ensimmäisenä hommiin ja autolla näytin sille kissanruokapussia, että tänne se palkka jää odottelemaan. Iitu lähti vauhdilla työskentelemään ja pientä juoksemisen iloa oli aluksi havaittavissa. Esineet nousivat yksi kerrallaan takaa eteenpäin  tullen. Palkkasin patukalla vasta 3. esineestä ja autolla Iitu sai kissan ruuan. Hyvin Iitu kyllä työskenteli koko homman ajan ja motivaatio riitti, vaikka palkkasin vasta viimeiseltä esineeltä.

Urholle sama homma näytin kissanruuan autolla, mutta palkkasin sitä lihapullilla kuitenkin joka esineestä. Urho sai hajun ennen lähetystä etuesineestä, jota en kyllä itse huomannut ja toikin esineen heti. Sitten nousi takaesine ja viimeisenä keskiesine. Hyvin poitsu työskenteli ja palautukset teki vauhdilla.