Aamusta käytiin Anskin ja Rikun kanssa tekemässä Luukin lenkki. Minkäänlaista väsymystä ei kaveruksissa huomattu. Vauhtia riitti ja kerran kuumenivat poikien tunteet hiukan, mutta sen jälkeen jo nuoleskeltiin toisten huulia.

Sitten aloitettiin tottiksen treenaminen. Iitun kanssa otin seuraamista, ensin imuttaen ja välillä kättä nostellen. Kivasti pysyy taaempana ja suorana. Eteenmeno ensin imuttaen ja neiti lähti hölkäten ihmeissään, että mikäs liike tämä on? Uusi yritys niin, että Iitu otti pelkän kontaktin ja siitä lähetys, jo oli parempi.

Käytiin myös kentällä ampumassa. 4 laukausta imuttaen, tosin palkka tuli aina vasta hetki paukun jälkeen. Mitään reagointia ei näkynyt. Paikkamakuun Iitu sai vielä tehdä Anskin sitä härnätessä hyppimällä ja pallottelemalla. Hyvin neiti malttoi mielensä.

Urhon kanssa ensin ilmottauduttiin. Sitten seuraamista, joka meni pääsääntöisesti hyvin ja parani loppua kohden. Aluksi haastetta toi Trulyn tuoksut maassa, mutta uskoihan se poitsu että nyt tehdään töitä. Pujoteltiin autojen välissä ja otettiin pysähtymisiä.

Jättävät seuraavaksi ja ensimmäinen istuminen oli nopein, mutta sitten kun sitä jäätiin hinkkaamaan alkoi liike taas hidastumaan. Lopetettiin suht nopeaan istumiseen. Maahanmenot oli ok. Seisomisessa tuli joku klikki ja alkoi tarjota istumista, joten otin sitten seisomista itse peruuttaen jolloin onnistui hyvin. Loppuun vielä eteenmeno kontaktista ja vauhdilla paineltiin namikipolle.