Ullan agitreenien vuoro taas torstaina. Urho innokkaan oloisena treenaamaan. Aloitettiin sianselällä, jossa korkeus 30cm-35cm-30cm. Urho kokosi hyvin ja hyppäsi suoraan, nätin näköistä.

Perussarjalla nostettiin rimojen vasemmat päät ylös ja oikeat olivat maassa. Urho fiksuna poikana katsoi eteensä ja valitsi oikean reunan, jossa siis rimat matalalla. Keskittyi siis oikeasti tekemiseen ja käytti päätään. Sitten nostettiin joka toinen rima vasemmalta ylös ja joka toinen oikealta. Hyppäsi hyvin, mutta haki vähän suuntaa. Toisaalta tämä on hyvästä, kun joutuu käyttämään monipuolisesti kehoaan.

Lopuksi taas rataa. Ohjauslinjojen/tapojen hahmottamista ja radan lukua. Ai, että se on vaikeaa. Toivottavasti sekin taito joskus karttuu. Urho toimi radalla hyvin ja kuunteli, mutta omat liikkeet vaativat lisää treeniä. Urho lukee hyvin ohjaajan asentoja, mutta itse kun ei niitä hallitse.

Otettiin 1-4 esteitä. Lähtökohdat piti katsoa tarkkaa,n niin koiran kuin ohjaajan. Itse asetuin 2 ja 3 esteen väliin, siitä valssi vasemmalle ja koiran lähettäminen 3 esteelle oma rintamasuunta  3 estettä kohti. Tässä olin monesti rintamasuunta kepeille päin ja Urho paineli suoraan sinne. 3 taas valssi oikealle ja lähetys 4 esteelle. Urholla kun ei ole rimoja suoriutui se esteistä nopeasti ja ohjaajalle se tiesi vaikeuksia kerkeämisen kanssa.

Jäähdyttelylenkillä käytiin samassa ryhmässä treenaavan snautseri poitsun kanssa ja mukavasti meni.