Luukin isossa parkissa Anskin ja Pirjon kanssa treenailemassa. Anski oli tallonut Iitulle metsään jäljen, alle 500m pitkän, jossa 6 keppiä, jana oli 10-20m (lähti vasemmalle) ja jälki vanhentunut reilu puolisen tuntia.

Jana muuten ok, mutta Iitu otti takajäljen, jonka korjasi kun ei päässyt etenemään. Nenä pysyi kivasti maassa ja Iitu jäljesti jollain tavalla rauhallisemmin kuin viime syksynä. Vauhtia kyllä riitti välillä liikaakin, mutta Iitu oli helppolukuisempi kuin aikaisemmin. Yksi keppi jäi, kun kalliolle noustuamme mentiin vähän jäljen vieressä tuulen takia. Kulmat ok, joissain vähän pyörimistä. Tämän suorituksen jälkeen uskaltauduimme ilmottautua ensimmäiseen jälkikokeeseemme Raaseporiin, joka olisi seuraavana päivänä. Kokeessa oli vielä runsaasti tilaa.

Urholle talloin jäljen pellolle 220 askelta, tuuli puhalsi välillä sivusta. Nameja oli lähes jokaisella askeleella, alussa ja lopussa enemmän ja muutamia askelia jätin ilman namia sieltä täältä. Vajaan puolituntia kerkesi jälki vanheta ja muurahaisten takia pidettiin kiirettä jäljen ajamisessa.

Urho tiesi taas hyvin mitä ollaan tulossa tekemään ja etsi katsellaan paalun. Nenä painui hyvin maahan ja siellä pysyi. Namit syötiin aika ahkerasti, enkä huomannut namittomien kohtien vaikuttavan mitenkään vauhtiin tai muuhun. Motivaatio on nuorella herralla kohdallaan. Yhdessä kohdassa muurahaiset olivat vallanneet broilerin sydämet ja ne Urho jätti syömättä, muttei murkutkaan vaikuttaneet Urhon jäljestämiseen. Lopussa filmipurkki, jonka päällä keppi ja Urhohan ilmaisi kepin hienosti ja sai sitten pienestä purkista herkut. Heittelin siinä sitten Urholle palloa jäljen jälkeen autolle mentäessä ja sehän haki sitä innoissaan. Haaveillen katseli vielä toiselle pellolle, jossa oli Bobicin jälki.