Jep, aamusta Luukissa. Käytiin ensin pikku lenkki Anskin ja Rikun seurassa. Kolmikko paineli lumihangessa onnessaan. Hiihtäjät ovat taas vallanneet lenkkipolut, joten on tyytyminen hangissa kahlaamiseen.

Siirryttiin kentälle ampumaan Iitulle. Kentällähän ei ketään muuta ollut käynytkään ja lunta oli polviin asti. Kahlailtiin siellä sitten kuitenkin ja pysyipähän neiti suorassa imutettaessa, kun ei ollut tilaa aueta. Ei mitään reagointia 4 paukkuun. Aikomus oli ampua myös paikkamakuussa, mutta heti alkoi piippaus makuulle jätettäessä. Kielsin ja neiti oli hetken hiljaa. Muutamia kertoja piti aina kieltää/murahtaa ja neiti oli hiljaa. Jollain tavalla Iitu siis tietää piippaavansa, koska käskystä hiljenee. Jatketaan siis tällä eli kieltoa piippailusta. Kaksi erillistä paikkamakuuta otettiin ilman paukkuja ja piippaamisesta jouduin kieltämään molemmilla kerroilla.

Palattiin takaisin parkkiksellle ja jatkettiin seuraamista imuttaen. Saatiin tosi kivoja pätkiä ja kättäkin sain nostettua ylemmäs ja Iitu piti paikkansa, JES. Käännökset meni myös hienosti imuttaen.

Luoksetuloja pari läheltä ja tuli suoraa, sekä vähän kauempaa ok. Loppuun vielä eteenmeno imuttamisesta, joka oli vauhdikas.

Urho pääsi Trulyn jälkeen parkkikselle, että saatiin vähän hajuhaittoja poitsulle. Nyt haisteli tosi vähän ja keskittyi hienosti työskentelyyn. Seuraamista, ihmisryhmää, nopeuden vaihteluita, pysähdyksiä ja käännöksiä. Hyvin meni, paisti juoksussa taas aluksi edisti vähän, ensimmäinen pysähdys meni juoksusta pitkäksi, mutta sen jälkee oli hienosti hereillä ja teki hyvät pysähdykset.

Jättävissä taisi enimmäisellä istumisella tarjota maahanmenon, mutta sen jälkeen alkoi homma pelittämään. Istuminen ja maahan meno ilman apuja hienot ja seisominen käsiavulla ekalla oikein.

Pari lähiluoksetuloa suoraan ja sitten matkan päästä. Ekalla erkanemisella vedin lipat ja Urho tuli luokse kun yritin kömpiä ylös. Toisella kerralla pysyin itsekin pystyssä ja Urho toimi hyvin. Tein yhden hämyn ennen kutsua hengittäen syvään ja nostaen hartioita, pieni nykäys, mutta pysyi paikoillaan. Sitten tultiinkin kutsusta niin vauhdilla, ettei liukkaalla lumella pysähtynyt eteen vaan tuli vähän vinoon, josta korjasin.

Tarkoitus oli ottaa kapulan pitoa ja lämmittelyksi saaliin nostoa pallon kanssa. Hyvin keskittyi ja nappasi pallon. Kapulan kanssa homma ei sitten toiminutkaan ihan niin hyvin. Tosin edelliskerrasta oli pitkä aika. Ensinnäkin annoin väärän käskyn ja Urhon ote kapulasta oli huono. Parin yrittämisen jälkeen saatiin kuitenkin suht onnistunut otos lyhyellä pidolla.

Loppuun vielä eteenmeno niin että pallo vietiin Urhon näkemättä paikoilleen. Viritys ja pieni seuraaminen, joka olikin hankalaa. Maltti ei meinannut riittää. Saatiin otettua pari askelta kontaktissa ja siitä lähetys. Vauhdilla paineli suoraan pallolle.