Ennen halille menoa kierrettiin pieni lenkki lähiympäristössä ja kivasti käyttäytyivät molemmat koirat. Iitukin jopa sieti pari ohitusta, tosin pienten pörinöiden saattelemana.

Urho pääsi ensin suoritusvuoroon ja hyvä niin. Eteistila oli täynnä koiria ja se olisi Iitulle ollut varmasti ihan liikaa ahtautensa puolesta. Urhon kanssa otettiin kaikkia liikkeitä ja poika oli oikein innoissaan hommista ja jaksoi keskittyä hienosti. Perusasentoja hinkkailtiin ja kai se käskykin alkaa pikkuhiljaa mennä perille? Seuraaminen ja käännökset meni mukavasti, tosin käsiavulla. Hyppy oli ok ja samoin ruutu. Otettiin myös puomia ja kontaktiharjotuksia siinä.

Samaan aikaan kentällä treenasi Koda ja Ice, eikä häiriöt Urhoa haitanneet ollenkaan. Jättävistä otettiin maa ja seiso, nekin onnistuivat hyvin. Loppuun luoksetulo ja sen Urho teki laukaten. Tosi hyvä fiilis jäi Urhon kanssa treenaamisesta ja siitä kuinka sekin alkaa enemmän innostumaan taas tottistelusta.

Iitun kanssa sitten otettiin perusasennon hinkkaamista ja aika hyvin se haki suurimmassa osin itsensä suoraan. Pari kertaa tarvitsi muistutusta oikeasta suorituksesta. Seuraamista otettiin lyhyitä pätkiä niin, että parin askeleen seuraamisen jälkeen lähdinkin peruuttamaan ja kun Iitu lähti suoraan peruuttamaan sai patukan palkaksi. Otettiin myös toko avo hyppy, joka meni hyvin. Ruutua otettiin myös muutaman kerran ja sekin onnistui. Aina välissä palkkasin Iitua agiesteillä, joita neiti painelikin täysiä ja kerran lähti itsekin suorittamaan muutaman esteen peräkkäin.

Jättävistä otettiin kaikki 3 ja tällä kertaa Iitu ei sekoittanut edes istumista ja seisomista. Paikkamakuussa Iitu  oli hienosti hiljaa reilun 5min. Kauko istu-maa otettiin myös eri etäisyyksiltä ja nekin toimi hienosti. Lähdettiin hallista vähän ennen oman vuoron loppumista, että päästäisiin kinkkiset portaat alas ilman pahempaa häiriötä. Vastaan tuli sitten tietty 2 koiraa pitkissä hihnoissa ja siirryinkin itse vaan Iitun eteen, etteivät koirat tule ihan iholle. Hyvin Iitu kesti tämän häiriön. Parkkiksella ohitettiin vielä koira ihan hiljaa.