Urho pääsi Remun luokse kyläilemään siksi aikaa kun mentin Iitun kanssa Purinalle. Oli sen verran kylmä ilma, etten raaskinut Urhoa ottaa autoon odottelemaan. Hyvin oli herra viihtynyt Remun luona leikkimässä.

Iitulla oli päällään mantteli, kun mentiin halliin ja se selvästi häiritsi neitokaista. Alku lämmittelyn jälkeen otettiin sitten mantteli pois. Iitun käytös oli taas hienoa koko treenin ajan. Aluksi otettiin seuraamista, joka meni kivasti. Edelleen pitäisi saada tarkkuutta pitkässä seuraamispätkässä ja käännöksissä saisi peräpää pysyä paremmin mukana. Tosin hiukan hankala tuota peffan mukana pysymistä on itsekseen katsella käännöksissä. Täytyykin pyytää jotain ensi kerralla katsomaan meidän perään.

Jättävät meni kaikki kerralla oikein. Noudossa pitää edelleen haukahtaa kapulalle päästyä, mutta tuo kuitenkin laukaten kapulan takaisin. Hyppynouto myös ok. Tokohyppy meni hienosti ja hyvin Iitu malttoi odottaa, että pääsin vierelle palkkaamaan. Luoksetulo laukaten, ei tosin mikään räjähtävä lähtö. Palkkasin taakse pallolla. Sitten vietiin pallo eteenmeno palkaksi ja otettiin vähän agijuttuja. Putkea, hyppyjä, a:ta, puomia ja keppejä. Kyllä ääntä taas riitti hallissa Iitun ollessa vauhdissa. Otettiin vielä kaukoja n.4 m päästä, hyvin meni. Sitten eteenmenoon ja pienen seuraamispätkän jälkeen eteni hienosti suoraan. Lopuksi Iitu pääsi vielä paikkamakuuseen toisten koirien häiriköimänä. Hyvin pysyi, vaikka vieressä toinen koira haukkuikin, vähän piti murista, mutta lopetti mun murahduksesta. Tällä kertaa seisoin remmin päällä metrin päässä.