Tiistaina oli taas vuorossa agitreenit. Treenit aloitettiin hyppysarjoilla, jotka meni taas vaihteeksi mukavasti. Vauhtia löytyi, mutta jouduttiin treenailemaan urakalla odottelemista, kun varaslähtöjä tuli useampi. Kyllä sekin siitä helpottui taas, kun muisteltiin miten homma meni.

Rengasta otettiin yksittäisenä harjoituksena ja sen Urho hahmotti hyvin lyhyeltä etäisyydeltä. Lopuksi otettiin ohjausharjoituksia pienellä hyppysarjalla, jossa oli mutkia. Aloitettiin takaperin ketjuttamalla ja hyvin päästiin eteenpäin tässä harjoituksessa. Lopussa alkoi jo vauhti hiljentyä ja Urho väsyi selvästi, kun oli joutunut niin kovin mietiskelemään treenejä.

Torstaina ajeltiin Helkkuun Anin oppeihin. Molemmille koirille ammuttiin. Iitu sai aloittaa ja kierroksia oli kovasti jo kentälle mentäessä. Nyt taidettiin ampua ensimmäisen kerran vieraalla kentällä. Aloitettin seuraamisella ja Iitu oli hihnassa, jostain ihmeen syystä? Pientä pomppimista ja pari haukahdusta. Otettiin toinen pätkä vapaana ja nyt Iitu käyttäytyi todella mallikkaasti. Tiedä sitten vaikuttiko kenttä, vieras ampuja ja kiinnioleminen noihin muutamaan haukahdukseen? Lopuksi vielä pari paukkua paikkamakuussa ja Iitu oli ihan rauhallinen.

Urho pääsi vuorostaan kuuntelemaan paukkuja toisen koiran tottistellessa kentällä. Urho ei paukuista välittänyt mitään. Hinkkailtiin perusasentoa Riitan oppien mukaan ja se alkaa jo toimimaan paremmin. Jättävät otettiin myös ja ne ok. Paikkamakuussa kävin palkkailemassa välillä ja hienosto Urho malttoi olla.