Aamusta Luukin pikkuparkissa Anskin ja Pirjon kanssa. Anski talloi Iitulle 2 janaa metsään ja sillä aikaa talloin itse Urholle 100 askeleen suoran pellolle, jossa nameja joka askeleella ja osalla 3-5, lopussa ruokapalkka rasiassa ja keppi päällä. Iitun jäljen tein myös pellolle ja se oli n. 200 askelta, 2 kulmalla, pallo puolivälissä, lopussa keppi ja nameja jokaisella tai joka 3. askeleella.

Urho pääsi ensimmäisenä hommiin ja vauhtia oli riittävästi. Hyvin tiesi mitä oltiin tekemässä ja nenä painui maahan jo ennen paalua. Nenä pysyi myös hyvin maassa ja palkat syötiin tarkasti. Vauhtikin tasoittui hetken päästä, loppukepillä meni maahan ja annoin varmuuden vuoksi apukäskyn.

Iitu tiesi myös hyvin mitä oltiin tekemässä ja jäljesti innokkaasti ja oli todella maavainuinen. Jäljestys oli aluksi hiukan levotonta, kun kaikki namit piti syödä tarkasti. Jäljestys parani loppua kohden ja kulmat Iitu otti tarkasti. Pallon ilmaisi maahanmenolla, samoin loppukepin.

Janoilla matkaa reilu 5m. Eka jana oli todella hieno ja Iitu eteni ihan suoraan ja nosti jäljen hyvin. Pallon ilmaisi tuomalla ja sitten leikittiin hetki. Toisella janalla jokinhaju  veti nenää oikealle ja sinnehän se neiti kaartoi. Otettiin uusi lähetys ja kun ei nyt päässyt etenemään vinoon jatkoi sitten suoraan ja nosti jäljen. Taas leikittiin sammalikosta löydetyllä pallolla.

Urho ja Riku pääsivät vielä leikkimään keskenään pellolle treenien jälkeen ja vauhtiahan kaveruksilla riittikin.

'

Kuvat ottanut Anski.