Ullan vetämät agitreenit Urhon kanssa. Treenit aloitettiin set point harjoitteella. Urho ponnisti hyvin ja tuli suoraan alas. Se huomattiin, että targetille tullessa Urho kääntyy aina pois päin minusta ollessani targetilla eli molemminpuoleinen toimiminen täytyy muistaa.

Perussarjaa Urho meni suoraan ja kivasti. Muutaman kerran meni vika väli pitkäksi ja sitä sitten hinkkailtiin muutamaan otteeseen ja saatiinkin onnistunut suoritus loppuun. Huijattiin vähän Urhoa jättämällä targetti vikaan väliin ja menin itse sarjan taakse. Silmät toimi ja herra otti joka välin.

Radalla otettiin esteet 1-6, hypyt ilman rimoja. Urho yllätti taas positiivisesti ja tekikin koko radan pätkän kuunnellen. Muurille suhinalla, jonka jälkeen tarkka haltuunotto käsky ja siitä putkeen, 5-6 esteiden välissä valssi, jonka kerkesi tehdä hyvin koiran mennessä putkeen.

Putkeen menoa hinkkailtiin muutamaan otteeseen, kun se oli haastavin kohta. Laitettiin targetti putkeen ja kerran kun siellä ei ollut namia toi fiksu mies targetin mukanaan, että tästä unohtui jotain. Hyvä treeni.

Saatiin myös treenien aikana vinkkiä kuinka lähdetään rakentamaan pk-hyppyä. Eli 45cm korkeuden jälkeen jokaista 5cm korotusta kohden lähdetään kasvattamaan etäisyyttä esteelle 1/2 jalkaa. Josko kesällä päästäisiin tätäkin koittamaan Urhon kanssa.