Tosiaan viimeinen hallitreeni ja mentävähän se oli, vaikkei kauheasti innostanut sisällä treenailu. Urho pääsi ensin hommiin. Aloitettiin virittämisillä ja ensimmäisen kerran jälkeen herra taas muisti, että ahaa tätähän tämä oli ja oli skarpimpi. Jatkettiin sitten perusasennon treenailua. Ensin niin, että jätin Urhon istumaan ja siirryin itse oikeaan paikkaan, naks ja palkka. Nämä meni hyvin. Urho malttaa odottaa nyt rauhassa, että siirryn sen vierelle. Sitten menin Urhon eteen ja yritin saada sen siitä perusasentoon. Perusasennot jäivät vajaiksi, joten autoin namilla oikeaan paikkaan, mutta jätin palkkaamatta. Näitä kun jouduttiin toistamaan useita, alkoivat Urhon ajatukset taas harhailla ja välillä ei pienen miehen mielessä tapahtunut mitään. Helpotin sitten niin, että käännöksestä tuli pienempi ja näin saatiin onnistuminen ja voitiin jättää tämä harjoitus toiseen kertaan.

Jättävistä aloitettiin istumisella. Urho istumaan, siirryin itse oikealle kohdalle, kerroin liikkeen ja lähdettiin liikkeelle. Ensin pari niin, että pysähdyin sen vierelle. Sitten yritin samaa kääntymällä Urhon eteen, lähti tarjoamaan täyskäännöstä ja kun ei kestänyt kääntymistäni, otin vielä yhden istumisen vierelle pysähtymällä. Maahanmeno samalla kaavalla ja tämä onnistuu Urholta hyvin. Käsky "maa" ja käsi lähtee käymään Urhon edessä alhaalla, nousee takaisin ylös ja sitten lentää palkka nenän eteen. Tässä olikin sitten Urhon treeni.

Iitu vuorostaan hommiin. Otin sillekin virityksen ja kun itse asetuin "lähtöasentoon" tuli automaattisesti perusasentoon. Iitulle varmaan riittää perusasennon ottaminen ja kertominen, että nyt mennään "hommiin". Otettiin seuraamista, käännöksiä ja nopeuden vaihteluita ja kivasti tuntui menevän. Ei ainakaan edistänyt, eikä tuntunut, että olisi auennut. Palkkaan nyt myös Iitua namilla kuonon vasemmalle puolelle, josko se auttaisi suoristumiseen. Sitten otettiin hyppyä matalalla ja vaihtelin lähetysetäisyyttä. Hyvin Iitu tuntui hahmottavan ponnistuskohda, vaikka otettiin kaukaakin lähtöjä. Loppuun vielä heitin patukan vinoon esteeseen nähden ja lähetin hakemaan. Niin se Iitu hakeutui esteelle ja haki patukan ja hakeutui taas esteelle. Näitä pitäisi muistaa treenailla myös kapulalla.