Töiden jälkeen Luukin pikkuparkkiin, jossa Anski ja Pirjo jo odottelivatkin. 3 suikaletta ja jana odottivat meitä valmiina. Urho pääsi suikaleille toisena Bobicin jälkeen. Juokseminen tuntui tänään olevan mukavaa Urhosta, mutta kyllä ne kaikki esineetkin sieltä nousivat. Urho on selvästi hiffannut mistä tässä hommassa on kysymys. Fiksu se taitaa myös olla, kun toisella suikaleella esine oli keskellä, niin kolmannella suikaleella esinettä yritettiin myös etsiä keskeltä. Kyllä se poitsu sitten sinne taakse lähti, kun tajusi ettei keskeltä mitään löydy.

Iitu pääsi ensin janatreeniin, joka olikin jo 2h vanha. Ensimmäinen lähetys ja vauhtia oli ihan hirveästi. Iitu tietää kyllä mitä nyt tehdään, mutta pientä keskittymistä/hallintaa täytyy taas vuorostaan hommaan saada. Eteni kivasti vajaa 10m ja nosti jäljen ja löysi pallon. Toisella janalla matkaa oli jo yli 10m ja hyvin eteni, tosin liina jäi puuhun kiinni ja stoppasi Iitun, mutta se ei neitiä haitannut. Liina irtosikin sitten itsestään puusta ja Iitu jatkoi etenemistä ja nosti jäljen. Tosin meni kepin sen alle piilotetun pallon ohi, sai hajun ja tarkenteli hetken ennen kuin etsimänsä löytyi. Korkealla nenällä neiti työskenteli. Nyt on saatu janoihin intoa ja tietämystä mitä tehdään, seuraavaksi voidaankin alkaa hakemaan tarkkuutta.

Sitten oli Iitulla vuorossa esineruutu, jossa suikaleet oli nyt tallattu yhdeksi isoksi alueeksi. Esineitä oli 7 ja nostatin Iitulla 6 esinettä. Neiti se paineli vauhdilla ja kivaa oli, teki kyllä töitäkin koko ajan. Aika helposti niitä esineitä alkoi nousta ja viimeinen esine oik. takakulmassa oli piilotettu heinikkoon niin, ettei sitä näkynyt yhtään, mutta hajun perusteella sieltäkin se esine nousi. Tämä on kyllä Iitun vahvin laji.