Fyssari Anu Rautakallio kävi hoitelemassa Urhoa kotona. Urho otti hoidon yllättävän rennosti, antoi käsitellä nätisti ja melkein nukkui välillä, silmät ainakin olivat kiinni suurimman osan käsittelystä.

Urho oli aika hyvässä kunnossa. Vasemmalla puolella pieniä jumeja, jotka aukesivat helposti. Tämä saattaa johtua siitä, että Urho on alkanut käyttämään vasenta puolta paremmin, kun jalka on oikeassa asennossa. Käsi tuntumalla vasemmalla puolella olevat lihakset olivat vähän pienemmät kuin oikealla puolella, mutta tämä saattaa johtua monestakin asiasta. Koiratkin kuulemma ovat oikea tai vasen "kätisiä" eli toinen puoli on toista vahvempi. Seuraamisen vaikutusta mietittiin myöskin ja tietty, jalan virheasento on voinut vaikuttaa vasemman puolen käyttämiseen. Urho oli oikein rentoutuneen ja tyytyväisen oloinen käsittelyn jälkeen ja Anu saikin märät pusut kiitokseksi.

Jumppaohjeita vähän vaikeutettiin. Peruuttamista ja oikealla puolella seuraamista pitäisi alkaa harjoittelemaan. Kun peruuttaminen alkaa sujumaan aletaan sitä tekemään maastossa ja jossain vaiheessa portaissa. Lenkeillä olisi hyvä tehdä mutkittelua ja ympyröitä. Ristikkäisnosto harjoitukset voisi tehdä jo portailla, jotta paino on varmasti takana. Tyyny otetaan käyttöön tasapainon vaikeuttamiseksi jalkojen nostoissa. Katsotaan mitä näillä saadaan aikaan. Reilun kuukauden päästä voitaisiin sitten treffailla uudestaan ja katsoa mitä olemme saaneet aikaiseksi.