Urho sai pitää agista huilipäivän eilisen käsittelyn takia ja Iitu pääsi hommiin. Neiti oli onnessaan, tosin manttelin käyttö vähän laimensi tätä iloa. Ulla piti tunnin ja aloitettiin hyppytekniikalla.

Setpoint, jossa rimat 30/35cm. Iitulla oli aluksi pitovaikeuksia, mutta hypyt parani kun pääsi tutuksi ruohomaton kanssa. Ongelma on vaan se, että neiti hakee kontaktia koko ajan, eikä malta katsoa lelua/targettai. Erikoisia ongelmia, mutta kontaktia ollaan tosiaan harjoiteltu paljon vieraiden koirien läsnäollessa. 3 hyppy oli paras ja hyppytekniikka on Iitulla hyvä.

Perussarjalla rimat 25cm. Otin aluksi lelulla, mutta neiti oletti että heitän lelun ja tästä syystä pää nousi. Vaihdettiin sitten targettiin ja namiin ja homma toimi paremmin. Hyppääminen oli taas mukavan näköistä.

Päästiin ottamaan myös rataa Iitun kanssa ja ihan mukavasti meni. Ääntähän neidissä riittää koko ajan niin paljon, ettei meinaa kuulla käskyjä (varsinkin jos kuumuu vielä entisestään). Vauhtia oli myös paljon normaaliin tapaan, tästä Iitu sai kyllä kehuja.

Päästiin aina renkaalle asti, jota neiti ei heti muistanut. Otettiin sitten pelkkää rengasta pariin otteeseen ja hyvin alkoi pelittämään. Keskityttiin alun ohjaukseen ja milloin olin itse koiran edessä ja milloin Iitu päätti, että nyt muuten mennään putkeen 4 jälkeen. Koitettiin haltuunotolla 4 esteen yliviemistä ja se pelittikin muutamaan otteeseen, mutta sitten taas putki kutsui Iitua. Hauskaa oli molemmilla. Meiltä kyseltiinkin miksen Iitun kanssa treenaa agia säännöllisesti. Se jäi silloin aikoja sitten, kun ei räyhäkkeen kanssa mihinkään seuraan voinut mennä (päästä), eikä nykyään aika taitaisi riittää. Toki jos mahdollisuus tulisi niin mikä ettei? Iitu kun agista nauttii silmittömästi ja vauhtiakin riittää. Iitun käytökseen hallissa täytyy olla todella tyytyväinen, kun paikalla oli vieraita koiria ja neiti oli ihan hiljaa. Makoili rauhassa odottaen omaa vuoroaan ja keskittyi työskentelemään kun sen aika koitti. Kerran piti rähähtää, kun yksi ryhmäläisistä meni seinään kytketyn Iitun eteen räyhäämään, mutta toisen lähdettyä neiti rauhoittui heti.