Urho kanssa oltiin lauantaina Espoossa Australianpaimenkoirien erikoisnäyttelyssä, jonne olin pojan ilmoittanut vielä kun sillä oli karvoja. No eihän rahoja viitsinyt hukkaankaan laittaa, joten karvaton koira kävi pyörähtämässä kehässä. Tuomarina oli Mrs Gail Karamalegos, Callisto aussies, USA. Urho käyttäytyi ihan kivasti, vaikka hajut selvästi sekoittivat herran pään. Urho sai H:n.

Urhon arvostelu: Correct masculine head. Good topline. Neck short. Square body proportion. Gait balanced. Moves clean down & back. A little leggy.

Samalla sitten tavattiin Urhon kasvattaja sekä sisaruksia. Åsa neitokainen oli saapunut Vaasasta asti. Urhon veli Robi oli EH3/9 ja Stella sisko vetäisi samana päivänä möllitokoissa 2 palkinnon eli potentiaalia pentueesta kyllä löytyy. Pari kuvaa sisarusten tapaamisesta.

Sunnuntaina jatkettiin Karjaalle näyttelyyn, jossa Urho sai myös H:n. Poika oli jo aika väsynyt, kun oltiin yövyttykin vieraassa paikassa mummolassa. Kentällä oli myös todella kuuma.

Urhon arvostelu: Högbent o. luftig hane som behöver utveckle bröstkorg o. brösdjup. Maskulint huvud, bra skalle. Lite lång o. tum i nosen. Tillräcklig hals, bra rygg. Passande benstomme, lite knappa vinklar. Rör sig typiskt för äldern, men instabilt. Päls behöver utvecklas.

Karjaan näyttelystä ajeltiin takaisin mummolaan Pohjaan ja siellä sai koirat nauttia uimisesta. Iitu ui taas kovasti heitettyjen keppien perässä, mutta Urho ei vieläkään uinut kunnolla. Läträsi kyllä vedessä koko ajan ja pari kertaa meni niin syvälle, että joutui pikku pätkät uimaankin, muttei innostunut uimisesta sen enempää.