Sunnuntaina Anskin kanssa treenaamassa Luukissa. Ensin käytiin ampumassa Iitulle kentällä.  Tahvo tuli kentälle häiriöksi mukaan, koirien läsnäolokin kun on vaikuttanut Iitun reagoimiseen paukuille. 2 paukkua syöden-> ei reagointia, 2 paukkua makuulla palkka edessä ja minä selin Iituun-> ei raegointia. Sitten 4 paukkua seuraamisen yhteydessä ampuja meidän takana. Ensimmäisellä paukulla kääntyi katsomaan, mutta oli hiljaa. Lopuilla ei raegoinut millään tavalla, palkkana patukka. Aika hieno juttu.

Sitten talloin Urholle yhden namiduun ja kaksi kapeaa namiruutua. Kova hinku oli pojalla tulla ruutuihin kun talloin niitä. Malttoi kuitenkin rauhoittua ennen ruutuun lähetystä. Hienosti pysyi alueella ja tarkasti söi namit ruuduista, pari kertaa nenä kävi ruudun ulkopuolella, mutta palasi heti takaisin ruutuun.

Golf kentän parkkiksen luokse tehtiin esine suikale. Urho ensin hommiin ja vietiin esine mielikuvaharjoituksena n. 20m ja hienosti poika sen haki. Toisen esineen veimme vielä pari metriä pidemmälle ja hienosti vauhdilla haki Urho tämänkin esineen.

Iitulla suikaleella 3 esinettä M:n muodossa. Ensin haki kulmat ja lopuksi keskiesineen. Hienosti taas työskenteli. Harjoittelimme myös tuomarille ilmoittautumista koko ilmoittautumislitanialla. Hiukan meinaa mennä sanat sekaisin ja Iitun virallinen nimikään ei ole helpoimmasta päästä.

Sitten Iitulle janatreeniä 10m matkalla. Ekan janan ylitti, vaikka eteni suoraan, kaarsi sitten kuitenkin janalle ja ilmaisi kepin hienosti. Toinen jana olikin sitten lähes täydellinen. Eteni suoraan ja nosti jäljen ja ilmaisi kepin hyvin.

Tässä välissä päästiin ottamaan ryhmäpaikkamakuu 3 koiran kanssa. Iitu holskun ja vieraan kelpin välissä. Hienosti pysyi, vaikka vieressä ollutta koiraa käytiin käskemässä muutamaan otteeseen maahan, kun nousi istumaan. Aika 2 min.

Tämän jälkeen käytiin vielä Iitun kanssa kentällä ottamassa alokasluokan liikkeet. Palkkasin välillä patukalla, mutta aika pitkiä jaksoja Iitu teki kuitenkin ilman palkkaa. Kaikki liikkeet meni ok, seuraamisessa meinaa välillä edistää, kontakti pysyy koko ajan. Jättävät onnistuivat hyvin. Noudot ok ja eteenmeno suora ja vauhdikas.