Keskiviikkona Tarjan kanssa Luukin parkkiksella ottamassa pika tokoilut Iitulle ja Icelle. Vuoroteltiin joka liikkeen välissä ja häiriötä oli riittävästi. Aloitettiin ruudulla ja ensin oikean kohdan hahmottamista lähietäisyydeltä. Kävin näyttämässä Iitulle oikean kohdan ja lähetin ruutuun, naksu ja palkka. Hyvin hakeutui keskelle ja otettiin sitten samaa toisestakin suunnasta. Lopuksi vielä ruutuun meno kauempaa lelulle, että saatiin vauhtiakin hommaan mukaan ja ilman lelua, jossa jätin seisomaan. Hyvin toimi.

Sitten tunnaria. Haetutin ensin oman kapulan piilotettuna ja sitten oma kapula kasan eteen ja omanhan se Iitu sieltä etsi. Merkkiä otettiin myös. Otin ensin samaan suuntaan missä ruutu oli ollut ja Iitu meni merkin ohi ruohikkoon. Joko sekoitti ruudun ja merkin tai sitten etsi nameja, joita oli käytetty tunnarissa toiselle koiralle. Pari kertaa merkkiä lähietäisyydeltä ja sitten pidensin matkaa ja lelu merkin taakse ja loppuun vielä ilman lelua pidemmältä ja jätin seisomaan. Hyvin toimi tämäkin juttu. Enempää ei keretty ottaa tokoa, kun piti junioreiden kanssa lähteä agiliitämään.

Urhon agitreenit alkoivat alastuloharjoiteuksella, jossa pidennettiin toista hyppyä 8 askeleesta 9. Urho hyppäsi taas hyvin. Perussarjassa otettiin ohjaajan liike myös mukaan, eikä se Urhoa häirinnyt. Keinua treenailtiin pitkästä aikaa. Ensin koitettiin miten homma toimii remmin kanssa ja reippaasti se Urho keinulle meni ja otti kontaktin, kun Ulla jarrutti keinun putoamista. Jatkettiin harjoitusta vapaana ja kivasti meni, saatiin oikein jo vauhtiakin hommaan.

Omistaja pääsikin sitten tutustumaan radan pätkään ja sai sitten ohjausta miten rataan kannattaa tutustua ja mihin asioihin kiinnittää huomiota. Katseltiin rataa koiran näkökulmasta ja olihan se ihan erilainen kuin ohjaajan näkemä rata.

Muuten rata toimi, mutta vaikeuksia tuli viimeiselle hypylle mentäessä. Siinä kun olisi pitänyt tehdä tiukka käännös siivekkeen takaa ja omistaja ei vauhdissa pysynyt mukana. Otettiin sitten käyttöön suhina, jota oltiin viime kesänä treenattukin. Urho ei sitä kyllä muistanut, mutta lopulta onnistuttiin siinäkin. Kyllä tämä ohjaus on vaikeaa ja siinä itsellä riittääkin tekemistä. Lopuksi vielä 3 esteen vauhdikkaampi pätkä, jossa otettiin takaa kierto mukaan.