Lauantai aamuna käytiin Anskin ja Rikun kanssa tekemässä Luukin lyhyempi lenkki. Koirat painelivat menemään onnessaan pitkin metsiä. Sitten jälki hommiin.
 
Urholle talloin 350 askeleen jäljen, jossa nameja siellä täällä 4 kulmaa, 1 piikki ja 9 esinettä. Jälki sai vanheta tunnin. Ilma oli muuten hyvä, mutta puuskittainen kova tuuli vaikeutti hommaa. Alustana oli vanhaa kuollutta heinää.
 
Urho aloitti jäljestämisen hyvin ja ilmaisi kaikki esineet. 4 kulmaa otti tarkasti, mutta piikin jälkeen meni pasmat sekaisin ja alkoi levottomuus. Urho ajautui koko ajan jäljen oikealle puolelle ja itse mokasin piikin tallomisen tekemällä siitä turhan terävän ja menemällä liian lähelle aikaisempaa jälkeä, kova tuuli tietty vielä voimisti tätä mokaa.


 
Iitulle talloin 310 askeleen jäljen 4 kulmalla, 2 piikillä, ilman nameja ja 18 esineellä. Hiukan tuli liioiteltua noiden esineiden kanssa, mutta jäljellä ei tuntunut yhtään että esineitä olisi ollut niin paljon. Iitun jälki vanheni 1h 30min.
 
Iitu aloitti jäljen ajamisen suht hyvin, mutta sitten tapahtui jotain ja jäljestettiin hetki ihan miten sattuu. Kaikki esineet neiti kyllä bongasi, mutta kulmat menivät ihan oudosti. En oikein edes ymmärrä mitä tapahtui? Piikin Iitu otti hyvin ja sen jälkeen jäljestäminen rauhoittui ja parani. Ja viimeisenkin piikin Iitu otti hyvin. Uusinta jäljet on siis ajettava huomenna.



Iltapäivällä käytiin vielä Urhon kanssa moikkaamassa Katia eli Urhon kasvattajaa. Urhoa vähän siistittiin ensi viikonlopun näyttelyyn. Jutustelun lomassa Urho sai nauttia neitokaisista, jotka pitivät pojalle kovaa jöötä. Kiitoksia Katille. Kotona olikin sitten hyvin hyvin väsynyt nuorimies.