Kuumuus jatkuu, mutta me vaan treenataan. Illalla ajeltiin Klaukkalaan agiliitämään. Aloitettiin 5 sarjan hypyillä, joissa edelleen puolikas putki rimana. Urho keskittyi hyvin ja askeleet osuivat hienosti hyppyjen keskelle. Sitten otettiin vielä 4 hypyn sarjoa, jossa viimeisen hypyn välimatkaa vaihdeltiin ja edelleen Urho onnistui asettamaansa askeleensa oikein. Urhon kehon hallinta ja hahmotaminen on selkeästi kehittynyt.

Aina tauon aikana käytiin kahlaamassa lammessa ja Urho otti jopa pari uimavetoakin. Seuraavaksi otettiin pituus hyppy. Käskyksi otin "pituus" ja sitä Urho ensin ihmettelikin, että mitäs nyt vaaditaan. Targetti kuitenkin kertoi hyvin mihin pitää mennä. Tämä harjoitus meni hyvin.

Sitten siirryttiinkin ohjausharjoituksiin ja aloitettiin takaa kierrolla. Tässä otin käyttöön käskyn "takaa" ja hyvinhän tämäkin homma herralta onnistui. Otettiin sitten oikein putki, hyppy, hyppy, joissa oli vaan siivekkeet. Harjoitusta jatkettiin vielä niin, että loppuun otettiin pituus ja mulle valssi ekan hypyn jälkeen. Aika hyvin meni molemmilta. Viimeisellä kerralla Urho varasti takaameno palkalle, mutta kun ei siinä toista kertaa onnistunut jatkoi treeniä hienosti.

Lopuksi otettiin vielä muutama kerta keppejä ja hienosti Urho niitä pujottelee, tosin matkalla oli targetteja nameineen.