Urhon agtreenit alkoivat taas Ullan opeissa. Pikkasen oli poika aluksi ihmeissään, että mitäs nyt. Meidän kanssa treenaa samaan aikaan Tarja ja Truly. Aloitettiin set pointilla ja Urho kiersi esteen. Käytiin sitten katselemassa missä se targetti on ja sitten alkoi hypytkin onnistua. Pientä keskikttymiskyvyn heikkoutta ja pään pyörimistä esiintyi. Välillä hyppäsi paremmin ja välilllä heikommin. Perussetilläkään ei hypännyt niin hyvin kuin aikaisemmin, siis teknisesti. Ulla vähän ronklasi Urhoa ja huomasi pientä toispuoleisuutta. Tämä saattaa johtua paljosta tottistelusta tai jostain tällistä. Noh, Iitun kanssa ne painelevat kyllä menemään sellaista vauhti, ettei mikään ihme. Fyssarille ollaan menossa niin pian kuin mahdollista.

Otettiin sitten pientä radan pätkää takaperin ketjuttaen.

Aloitettiin siis kepeiltä. Ensin matkalla oli 2 targettia ja pitihän puolesta välistä rynniä vikalle palkalle. Laitettiin väliin sitten 2 targettia lisää ja johan alkoi pelittämään. Parin kerran jälkeen sai namit jäädä välitargeteille ja saatiin sitten niitäkin vähennettyä. Vauhtia Urholla riitti ja päästiin hyvin lähtemään vielä 3 esteeltä. Sen jälkeen alkoi oikaisemaan putkelle. Otin sitten vaan uudestaan väliin jääneet hypyt ja sitten sai mennä radan loppuun. Kivasti oli pojalla muistissa hommat. Käytettiin vielä hypyillä ponnareita.

Iitu neitokainen se täyttää jo 6-vuotta. Uskomattoman nopeasti aika kuluu. Aika paljon ollaan yhdessä koettu ja opittu. Ja tuntuu, että suhteemme vain paranee ajanmyötä. Räyhäprinsessa Iitu .