Päivällä lähdettiin treenaamaan jälkiporukan kanssa esineitä. Luukissa riitti väkeä, mutta saatiin tallottua ruutu parkkiksen taakse mäkeen. Pitkä kapea suikale, jossa 3 esinettä. Iitu pääsi hommiin kolmantena. Taas oli Iitulle tehty jekkua ja esineet piilotettu lähes kokonaan lumeen.

Ilmottautuminen meni ok. Iitu lähti heti aluksi vähän laiskanoloisesti hommiin. Ja kulkikin ruudussa ristiin rastiin eikä kyllä tajunnut mitä siellä piti tehdä. Käytiin sitten hakemassa haju esineestä ja niin löytyi eka esine. Toisen esineen löysi sitten omin avuin ja tähän jätettiin tällä kertaa. Mielenkiintoista huomata kuinka lumi vaikuttaa esineiden löytymiseen. Toki metsässä ei tuullutkaan yhtään eli hajua ei kauheasti esineistä lähtenyt. Täytyisi vaan aina muistaa, kun olosuhteet muuttuu, että aloitetaan helpommilla treeneillä.

Urho pääsi sitten moikkailemaan ihmisiä ja Bobic aussia. Leikiksihän se nuorilla herroilla meni. Muiden lähdettyä käytiin kiertelemässä ympäri parkkista ja ihmettelemässä hiihtäjiä ja pulkkia. Innokkaasti ja reippaasti Urho katseli ja ihmetteli menoa.

Illalla ajeltiin Purinalle tottistelemaan. Iitu pääsi ensin hommiin. Taas saatiin hyvät häiriöt tuntinsa lopettevista koirista ja ilman rähinöitä selvittiin. Otettiin sitten seuraamista hihnassa ja muutaman pakotteen jälkeen ei Iitu enää edistänyt. Jättävät meni kaikki ok ja ensimmäisellä kerralla oikein. Paikkamakuu reilu 2 min ja Iitun vieressä vieraampi koira. Hienosti meni ja Iitu katseli koko ajan minuun päin. Paikkamakuussa olevien koirien edessä reilun matkan päässä leikki dopperi, joka oli tosi hyvä häiriö. Aikaisemmin Iitua häiritsi mahdottomasti toisten koirien leikkiminen, nyt vain katseli vähän tarkemmin leikkijöitä, muttei sanonut mitään. Vähän otettiin sitten agijuttuja ja lopuksi tokohyppy, joka meni hienosti.

Urhon kanssa tehtiin perusasentoa, johon tulee jo aika kivasti tosin namin avulla. Imuttaen seuraamista tehtiin myös, nyt täytyisi miettiä miten tuosta eteenpäin? Maa, istu ja seiso meni myös kivasti. Jos namia on tarjolla jaksaa Urho tarjota kontaktia vaikka kuinka pitkään, eikä tällöin välitä toisista koirista. Hyvä fiilis jäi tästä illasta molempien koirien osalta.