Perjantaina Veikkolan hallilla tottistelemassa. Urho pääsi ensin hommiin. Peruasentoa tarjoaa hyvin, tosin joskus jää vähän vajaaksi. Seuraamiset ja käännökset meni hienosti ja täyskäännöskin alkaa sujumaan jo hyvin, kunhan Urho on kunnolla mukana liikkeessä. Alohyppy ensin targetilla ja sitten ilman targettia hieno, hyppy ei tosin ihan täyskorkea.

Jättävät maa ja seiso onnistuu hyvin ja malttaa odottaa takaisin tulemista ja palkkaa. Istumisessa tarvitsee vielä apua. Paikkamakuussa pysyi hyvin, kävin palkkaamassa aina välillä. Luoksetulo laukaten ja hienosti malttoi odottaa istuen. Ruutua namipalkalla ja vauhdilla poika paineli ruutuun. Häiriötä riitti taas, mutta nyt Urho ei muista välittänyt ollenkaan. Hienosti malttoi keskittyä koko ajan.

Iitu oli myös yllättävän rauhallinen, eikä välittänyt häiriöistä. Tässä ollaan kyllä päästy huimasti eteen päin. Itse tekeminen palkkaa niin paljon Iitua, ettei aikaa jää toisten kyttäilemiseen tai pörinöihin. Seuraamista otettiin, jossa välillä vähän edisti. Hinkkailtiin sitten lyhyempää pätkää ja käännösiä ja peruuttamista. Jättävistä maa ja seiso hienot. Noudossa piti taas haukahtaa kapulalle päästyään, mutta toi kapulan todella lähelle tällä kertaa ja tässä ehkä auttaa etten tuijottele koiraa sen tulessa takaisin päin.

Avohypyssä naksuttelin istumisesta ja luoksetulosta. Istui varmemmin ja tuli todella suoraan ja lähelle takaisin tullessaan. Hyppynouto otettiin myös lähes täyskorkealla esteellä. Vauhtiluoksetuloja otettiin ja vauhtiahan riitti. Ruutua pitkältä matkalta patukka palkalla ja nyt toimi hyvin ja Iitu irtosi ensimmäisellä käskyllä ruutuun. Paikkamakuussa pysytteli rauhallisesti.